Akutt

Har du behov for akutt tannbehandling?

Hos Vøyenenga Tannlegekontor vet vi at problemer oppstår og at det noen ganger er behov for akutt tannbehandling. Det kan være mange grunner til dette, og vi står klare til å ta deg imot på kort varsel. Ta kontakt med oss for å finne en tid.

Hva regnes som et akutt behov for tannbehandling?

Det finnes en rekke grunner som kvalifiserer for en akutt tannlegetime, enten det er for å redusere smerter eller forhindre større skader på tennene. Eksempler på akutte situasjoner som kan oppstå:

  • En utslått eller løs tann
  • Knekt tann
  • Tap av tannfylling, tannkrone eller tannbro
  • Store smerter og akutt tannpine
  • Problemer med visdomstennene

Det er med andre ord flere situasjoner som krever rask behandling. Her hos Vøyenenga Tannlegekontor står vi klare til å hjelpe, og vil gi deg best mulig behandling så raskt som mulig.

Trenger du akutt hjelp?

Du når oss på telefon 67 13 71 02 og e-post [email protected].

Er det behov for akutt behandling ved tap av tannfylling?

Vi ser flere som venter med å få behandling dersom de for eksempel mister en tannfylling. Det er imidlertid viktig med rask behandling slik at ikke bakterier kommer seg inn i tannen, da det kan føre til større skader.

Ofte stilte spørsmål om akutt tannbehandling

Når er det behov for akutt tannbehandling?

Det kan være flere grunner til behov for akutt tannbehandling som en knekt tann, store smerter, blødninger eller en mistet krone eller tannfylling.

Hva hvis jeg har tannlegeskrekk?

Vi vet at mange er nervøse før en tannlegetime. Tannlegene våre har lang erfaring, også med nervøse pasienter, og vil snakke deg gjennom behandlingen for at du skal føle deg så trygg som mulig.

Hva er prisen på en akutt tannlegetime?

Prisen på en akutt tannlegetime vil variere avhengig av problem og behandlingsform. Du vil alltid bli opplyst om prisen på behandlingen og videre forløp.

Pasienters erfaring med oss

“Tannlegen min snakker meg igjennom hva hun gjør, da føler jeg at jeg er i trygge hender. Hun lytter også til mine ønsker og er imøtekommende med behandlingen hvor dette er mulig.”

“Kjempehyggelige tannlege, rolig og ydmyk. Forklarer godt underveis, og viser høyt kunnskapsnivå. Jeg kommer garantert tilbake”.

“Tannlegen min er trygg, rolig og stødig, forklarer trinn for trinn hva som skjer. Familien vår har brukt henne i mange år og vil fortsette å bruke henne lenge ennå. Anbefales!”

98,25% av pasientene våre er veldig fornøyde med kvaliteten og servicen på klinikken. Når du forlater klinikken, vil du motta en SMS der du kan gi oss ris og ros.
Vi tar imot alle anmeldelser med åpne armer.

KONTAKT OSS I DAG

Bruk skjemaet nedenfor for å kontakte klinikken
Slik kommer du til oss med buss

Buss nr. 240 mot Skui, reisetid 11 min.

Buss nr. 240 mot Sandvika, reisetid 7 min.

Buss 215A mot Sandvika via Vøyenenga, reisetid 8 min.

Buss nr. 200 Oslo via Sandvika. Bytte buss i Sandvika; buss 215A mot Kolsås via Vøyenenga. Total reisetid 37 min.

Fordeler hos oss
  • Her på Vøyenengtunet parkerer du gratis i 3 timer
  • Det er installert Autopay; skiltgjenkjenning ved hjelp av kamera. Kamera fanger opp registreringsnummmer på ditt kjøretøy og parkeringen starter og avslutter når man passerer kameraene.
Kontakt oss

Vøyenenga Tannlegekontor
​Vøyenengtunet 4,
​1339 Vøyenenga

E-post: [email protected]

Tlf: 67 13 71 02