Behandlinger

På Vøyenenga Tannlegekontor har vi god erfaring i behandling av karies, som er den vanligste tannsykdommen vi får. Ved å gjøre en årlig tannundersøkelse kan vi forebygge hull i tennene. Dette er en fordel for både munnhelsen og lommeboken 😉

Hos oss blir du godt ivaretatt under trygge rammer. Vi er stolte av de mange gode tilbakemeldingene som vi får fra våre pasienter. Ønsker du å lese mer om våre behandlinger, hvilke symptomer du bør være oppmerksom på i forbindelse med karies, og hva du kan gjøre for å forebygge dette? Da kan du lese mer her.

La oss ta vare på dine tenner

Vøyenenga Tannlegekontor finner du på Vøyenengtunet 4 i Bærum. Til oss kommer du like enkelt med bil som med kollektivtransport.

Vi tilbyr de fleste former for tannbehandlinger, alt fra årlige undersøkelser til mer avanserte behandlinger. Vi holder oss oppdatert på det nyeste utstyret på markedet, og følger konstant med på ny forskning om behandlingsteknikker. Derfor kan vi tilby alle våre pasienter den beste ekspertisen og behandlingen innen tannpleie.

Sliter du med tannlegeskrekk? Vi hjelper deg gjennom hele behandlingsprosessen. Vi bruker beviselige gode metoder som bidrar til at du som pasient får en behagelig behandling hos oss.

Bestill time i dag!

Du når oss på telefon 67 13 71 02 og e-post [email protected].

Sikker og trygg tannbehandling

Vi yter alltid vårt beste for at du skal ha det så komfortabelt som mulig når du besøker klinikken vår. Hos oss er du i trygge hender fra du kommer inn, og til tannlegen er ferdig med tannbehandlingen. Når behandlingen er ferdig skal du forlate oss med et sunt og flott smil.

I dag teller vi 4 allmennpraktiserende tannleger, og fire sekretærer. Sammen sikrer vi den nødvendige helsefaglige tyngden som kreves.

Hos Vøyenenga Tannlegekontor er pasienten i sentrum

Dine behov som pasient kommer alltid først. Dersom du skal gjennomgå en tannbehandling vil din tannlege nøye forklare deg behandlingsforløpet, slik at du er godt informert.

Under kan du lese mer om behandlingene vi tilbyr på klinikken.

Våre behandlinger

Akutt

Hos Vøyenenga Tannlegekontor vet vi at problemer oppstår og at det noen ganger er behov for akutt tannbehandling. Det kan være mange grunner til dette, og vi står klare til å ta deg imot på kort varsel. Ta kontakt med oss for å finne en tid.
Få en akutt time her.

Digitale Avtrykk

Det finnes en rekke fordeler med digitale avtrykk, blant annet slipper pasienten å få avtrykksmateriale i munnen. Man får i tillegg en eliminering av potensielle feilkilder i forbindelse med fremstillingen av arbeidsmodellen.
Les mer om digitale avtrykk her.

Komposittfylling

Hull i tennene er den vanligste årsaken til at en tann må repareres med en fylling. I dag bruker tannlegene det lettflytende plaststoffet kompositt som fyllingsmateriale. Kompositt kommer i mange farger og derfor er det enkelt å lage en fylling som har samme tannfarge som dine opprinnelige tenner.
Les mer om fyllinger her.

Rotfylling

Dersom nerven i tannen er skadet eller død, må tannlegen som regel gjøre en rotfylling. De fleste av oss tror at det gjør vondt når tannlegen rotfyller, men med moderne utstyr og en svært effektiv bedøvelse kan tannlegen gjøre behandlingen helt smertefritt.
Les mer om endodonti her.

Krone, bro og proteser

I enkelte tilfeller kan du oppleve at tennene får såpass store skader som en konsekvens av tannråte at det blir umulig å restaurere tannen med en fylling. Da kan en kronebehandling være en god løsning. Prinsippet er det samme når det gjelder brobehandling, men en bro lages dersom hele tannen og roten har gått tapt, og en tannluke har oppstått.
Les mer om krone her.
Les mer om bro her.
Les mer om proteser her.

Tannkjøttbehandling

Merker du ofte at du blør fra tannkjøttet, eller mistenker du at du har fått en betennelse i en tann? Det lureste du kan gjøre er å oppsøke tannlegen med en gang. Tannlegen kartlegger årsaken til blødninger fra tannkjøtt, i tillegg til andre tannkjøttplager som betennelse i tennene.
Les mer om tannkjøttbehandling her.

Kirurgi

Eksempler på oralkirurgisk behandling kan være operasjon av visdomstenner, retinerte tenner, endodontisk kirurgi. Vi bruker toppmoderne tannmedisinsk utstyr som gjør det mulig å gi alle våre pasienter en smertefri tannbehandling.
Les mer om kirurgi her.
Les mer om visdomstenner her.

Tannbleking

Har du fått hull eller andre sykdommer i tennene, tannkjøttet eller munnen? Da bør du unngå tannbleking til etter at sykdommene er behandlet. Det er også viktig å presisere at ikke alle tenner er like mottakelig for bleking. Derfor er det alltid tryggest å la tannlegen undersøke tennene før du går i gang med tannbleking.
Les mer om tannbleking her.

Undersøkelse

Her hos Vøyenenga Tannlegekontor tilbyr vi undersøkelser, og for oss er det viktig at du føler deg trygg med oss gjennom hele veien.
Les mer om undersøkelse her.

Tannverk

Tannverk er vondt, smertene presser på og det begynner å overdøve det meste du gjør i løpet av dagen. Man kan bli ganske så frustrert når det skjer. Men hvorfor får man tannverk?
Les mer om tannverk her.

Karies og fyllingsterapi

Karies oppstår hos alle, og er grunnen til at vi får beskjed om å ta godt vare på tennene med tannpuss og tannhygiene. Når det oppstår et hull, vil vi fjerne massen som er påvirket av kariesangrepet, for å deretter bygge opp igjen hullet med fyllingen.
Les mer om karies og fyllingsterapi her.

Periodontale sykdommer

Periodontale sykdommer kalles ofte periodontitt eller pyrea og er en betegnelse på tannkjøttbetennelse som har spredd seg ned i tannkjøtt og kjevebenet. Det starter ofte med en lettere tannkjøttbetennelse kalt gingivitt, som ubehandlet kan utvikle seg til periodontale sykdommer.
Les mer om periodontale sykdommer her.

Tanntrekking

Tanntrekking er ofte det mange av pasientene våre frykter mest. Når man skal trekke en tann, så har tannlegen vurdert andre løsninger først, og tanntrekking er ofte siste utvei. Men tanntrekking er ofte også den beste løsningen som vil være mest skånsom på sikt.
Les mer om tanntrekking her.
Les mer om visdomstenner her.

Digital Scanning

Med digital teknikk kan vi nå unngå tradisjonell avtrykkstagning med avtrykksmasse. Vår intraorale skanner tar digitale avtrykk ved hjelp av et 3D-videokamera, og det opprettes eksakte modeller av dine tenner som benyttes for å fremstille kroner, broer, bittskinner etc.

Les mer

Panoramarøntgen

Panoramarøntgen (også kalt OPG) gir en omfattende oversikt over munnens tilstand. Alle tenner, tannrøtter, kjeveben, bihuler, benvev og bløtvev fremstilles via kun ett digitalt røntgenbilde.

Les mer

Airflow tannrens

Airflow tannrens er en effektiv og skånsom metode for å fjerne tannstein, plakk og overfladiske misfarginger. Tennene rengjøres ved at de sprayes med en blanding av pulver tilsatt smaksstoff, trykkluft og vann.

Pasienters erfaring med oss

“Tannlegen min snakker meg igjennom hva hun gjør, da føler jeg at jeg er i trygge hender. Hun lytter også til mine ønsker og er imøtekommende med behandlingen hvor dette er mulig.”

“Kjempehyggelige tannlege, rolig og ydmyk. Forklarer godt underveis, og viser høyt kunnskapsnivå. Jeg kommer garantert tilbake”.

“Tannlegen min er trygg, rolig og stødig, forklarer trinn for trinn hva som skjer. Familien vår har brukt henne i mange år og vil fortsette å bruke henne lenge ennå. Anbefales!”

98,25% av pasientene våre er veldig fornøyde med kvaliteten og servicen på klinikken. Når du forlater klinikken, vil du motta en SMS der du kan gi oss ris og ros.
Vi tar imot alle anmeldelser med åpne armer.

KONTAKT OSS I DAG

Bruk skjemaet nedenfor for å kontakte klinikken
Slik kommer du til oss med buss

Buss nr. 240 mot Skui, reisetid 11 min.

Buss nr. 240 mot Sandvika, reisetid 7 min.

Buss 215A mot Sandvika via Vøyenenga, reisetid 8 min.

Buss nr. 200 Oslo via Sandvika. Bytte buss i Sandvika; buss 215A mot Kolsås via Vøyenenga. Total reisetid 37 min.

Fordeler hos oss
  • Her på Vøyenengtunet parkerer du gratis i 3 timer
  • Det er installert Autopay; skiltgjenkjenning ved hjelp av kamera. Kamera fanger opp registreringsnummmer på ditt kjøretøy og parkeringen starter og avslutter når man passerer kameraene.
Kontakt oss

Vøyenenga Tannlegekontor
​Vøyenengtunet 4,
​1339 Vøyenenga

E-post: [email protected]

Tlf: 67 13 71 02