Bro

En bro kan gi deg tennene dine tilbake

Har du en eller flere tenner som er såpass skadet at de ikke kan repareres i sin naturlige stand? Da kan det godt være at en tannbro er løsningen for deg. Kort fortalt består en bro av en eller flere tannkroner eller skall som erstatter dine ødelagte, skadede eller manglende tenner og gjenoppretter ditt naturlige smil.

Hva er en bro?

Her på Vøyenenga Tannlegekontor tilbyr vi tannbro til deg som ønsker å gjenopprette ditt naturlige smil. Helt kort fortalt så består en bro av flere skall, eller tannkroner, som erstatter utseende til tennene dine – altså den delen av tennene som er synlige.

Det å sette inn en bro har en rekke fordeler, da den gir deg muligheten til å gjenopprette tennenes funksjoner, samt naturlige utseende sånn at du kan få smilet ditt tilbake.

Bestill time i dag!

Du når oss på telefon 67 13 71 02 og e-post [email protected].

Når trenger man en bro?

Det er flere grunner til at tennene kan skades. Det kan være konsekvensene av en sykdom, ulykke eller andre tannforhold som gjør at tennene ikke er mulige å redde. Dersom dette ikke blir behandlet kan det føre til at de andre tennene i munnen din endrer på tannstillingen, noe som kan påvirke både utseende og bittfunksjon.

Ved å sette enn en tannbro vil man dermed kunne gjenopprette utseendet i munnen, samt bittfunksjonen.

Ofte stilte spørsmål om bro

Hva er en tannbro?

En tannbro er en eller flere tannkroner eller skall som settes på skadede tenner for å gjenopprette en naturlig funksjon og utseende.

Hvor mye koster en tannbro?

Prisen på en tannbro varierer stort med tanke på hvor mange tenner som skal erstattes. Ta kontakt med oss for en behandlingsplan og pris.

Hva er ulempene med en tannbro?

En tannbro har mange fordeler, men også noen ulemper. De krever regelmessig vedlikehold, og krever dessuten at du har tilstrekkelig antall friske tenner for å kunne feste broen.

Har du tannverk, og vet at det er en god stund siden du var til tannlegen sist?

Benytt vårt skjema for timebestilling på vår hjemmeside, eller ring oss på tlf 67 13 71 02 i dag.

Pasienters erfaring med oss

“Tannlegen min snakker meg igjennom hva hun gjør, da føler jeg at jeg er i trygge hender. Hun lytter også til mine ønsker og er imøtekommende med behandlingen hvor dette er mulig.”

“Kjempehyggelige tannlege, rolig og ydmyk. Forklarer godt underveis, og viser høyt kunnskapsnivå. Jeg kommer garantert tilbake”.

“Tannlegen min er trygg, rolig og stødig, forklarer trinn for trinn hva som skjer. Familien vår har brukt henne i mange år og vil fortsette å bruke henne lenge ennå. Anbefales!”

98,25% av pasientene våre er veldig fornøyde med kvaliteten og servicen på klinikken. Når du forlater klinikken, vil du motta en SMS der du kan gi oss ris og ros.
Vi tar imot alle anmeldelser med åpne armer.

KONTAKT OSS I DAG

Bruk skjemaet nedenfor for å kontakte klinikken
Slik kommer du til oss med buss

Buss nr. 240 mot Skui, reisetid 11 min.

Buss nr. 240 mot Sandvika, reisetid 7 min.

Buss 215A mot Sandvika via Vøyenenga, reisetid 8 min.

Buss nr. 200 Oslo via Sandvika. Bytte buss i Sandvika; buss 215A mot Kolsås via Vøyenenga. Total reisetid 37 min.

Fordeler hos oss
  • Her på Vøyenengtunet parkerer du gratis i 3 timer
  • Det er installert Autopay; skiltgjenkjenning ved hjelp av kamera. Kamera fanger opp registreringsnummmer på ditt kjøretøy og parkeringen starter og avslutter når man passerer kameraene.
Kontakt oss

Vøyenenga Tannlegekontor
​Vøyenengtunet 4,
​1339 Vøyenenga

E-post: [email protected]

Tlf: 67 13 71 02