Digitale Avtrykk

Få en smertefri behandling med digitale avtrykk hos Vøyenenga Tannlegekontor

Vi er alltid opptatt av å tilby deg den beste behandlingen. Derfor kan Vøyenenga Tannlegekontor tilby digitale avtrykk til våre pasienter. Dermed slipper du å gå gjennom tradisjonelle avtrykk når du trenger krone, tannbro, skinner eller lignende.

Digitale avtrykk gjøres ved å skanne en pasients tenner. Bildene sendes som regel over til en tanntekniker, som igjen fremstiller en modell før arbeidet ferdigstilles. De siste årene har digitale avtrykk blitt mer og mer populært, og foretrekkes av mange foran tradisjonelle avtrykk.

Ønsker du mer informasjon, eller trenger du å bestille time? Ring oss gjerne på 67 13 71 02.

Finnes det noen fordeler med digitale avtrykk?

Man er nødt til å ta et avtrykk for å erstatte tapt oralt vev med fremstilte erstatninger. Nå kan man ta digitale avtrykk for de aller vanligste protetiske konstruksjonene. Noen erstatninger kan fremstilles på tannklinikken, mens andre sendes til en tanntekniker.

Det finnes en rekke fordeler med digitale avtrykk, blant annet slipper pasienten å få avtrykksmateriale i munnen. Man får i tillegg en eliminering av potensielle feilkilder i forbindelse med fremstillingen av arbeidsmodellen.

Ved bruk av digital teknologi blir kvaliteten på avtrykket ganske mye bedre. Risikoen for å måtte gjøre avtrykket på nytt reduseres også sammenlignet med tradisjonell teknologi.

Bestill time i dag!

Du når oss på telefon 67 13 71 02 og e-post [email protected].

Vi bruker digitale avtrykk når pasienten trenger tannerstatning

Dersom vi må framstille en tannbro, skanner vi tennene digitalt. I løpet av 1-3 uker er tanntekniker ferdig med den permanente broen, og den kan dermed sementeres fast i munnen. Ved hjelp av digitale avtrykk blir broens farge og fasong tilpasset de andre tennene til pasienten. Dermed får man et pent og naturlig resultat.

Trenger du en tannbro, eller har spørsmål til oss? Hos Vøyenenga tannlegekontor kan du bestille time for konsultasjon eller behandling. Tannlegen gjør da en undersøkelse av dine tenner og gir deg all informasjon du trenger om tannbro og digitale avtrykk.

Våre pasienter skal ha en god opplevelse hos oss

Vi ønsker alltid at alle våre pasienter skal ha det trygt og godt når de besøker oss. Derfor håper vi at tilbudet om skanning av tenner vil forbedre pasientopplevelsen på vår klinikk ytterligere. Digitale avtrykk lages enkelt og raskt, og er helt smertefritt for deg som pasient.

Siden avtrykkene blir helt perfekt, vil tanntekniker få en svært god mal av pasientens tenner. Da bildene sendes direkte til tanntekniker, vil dette bety redusert tid hos tannlegen for pasienten. Samtidig kan pasientene forvente kortere ventetid på proteser, kroner, tannbro og tannregulering.

Bildene blir i tillegg arkivert. Dermed får tannklinikken en god oversikt over både tannhelse og behandling over tid.

Trenger du et presist og smertefritt digitalt avtrykk av dine tenner?

Hos Vøyenenga Tannlegekontor kan du bestille time når som helst. Bruk vårt timebestillingsskjema så tar vi imot deg med et smil.

Pasienters erfaring med oss

“Tannlegen min snakker meg igjennom hva hun gjør, da føler jeg at jeg er i trygge hender. Hun lytter også til mine ønsker og er imøtekommende med behandlingen hvor dette er mulig.”

“Kjempehyggelige tannlege, rolig og ydmyk. Forklarer godt underveis, og viser høyt kunnskapsnivå. Jeg kommer garantert tilbake”.

“Tannlegen min er trygg, rolig og stødig, forklarer trinn for trinn hva som skjer. Familien vår har brukt henne i mange år og vil fortsette å bruke henne lenge ennå. Anbefales!”

98,25% av pasientene våre er veldig fornøyde med kvaliteten og servicen på klinikken. Når du forlater klinikken, vil du motta en SMS der du kan gi oss ris og ros.
Vi tar imot alle anmeldelser med åpne armer.

KONTAKT OSS I DAG

Bruk skjemaet nedenfor for å kontakte klinikken
Slik kommer du til oss med buss

Buss nr. 240 mot Skui, reisetid 11 min.

Buss nr. 240 mot Sandvika, reisetid 7 min.

Buss 215A mot Sandvika via Vøyenenga, reisetid 8 min.

Buss nr. 200 Oslo via Sandvika. Bytte buss i Sandvika; buss 215A mot Kolsås via Vøyenenga. Total reisetid 37 min.

Fordeler hos oss
  • Her på Vøyenengtunet parkerer du gratis i 3 timer
  • Det er installert Autopay; skiltgjenkjenning ved hjelp av kamera. Kamera fanger opp registreringsnummmer på ditt kjøretøy og parkeringen starter og avslutter når man passerer kameraene.
Kontakt oss

Vøyenenga Tannlegekontor
​Vøyenengtunet 4,
​1339 Vøyenenga

E-post: [email protected]

Tlf: 67 13 71 02