Kirurgi

Kirurgi hos tannlegen – noen ganger er det nødvendig

Det finnes ulike typer kirurgi hos tannlegen. Eksempler på oralkirurgiske behandlinger kan være operasjoner av visdomstenner, retinerte tenner, endodontisk kirurgi. Her på Vøyenenga Tannlegekontor bruker vi toppmoderne tannmedisinsk utstyr som gjør det mulig for oss å gi alle våre pasienter en smertefri tannbehandling.

Når er det nødvendig med kirurgi?

Tennene våre kan ofte være kompliserte og alle er forskjellige. Det betyr også at vi som tannleger iblant opplever utfordringer ved behandlinger som krever at vi må endre behandlingsmetode. Dette er ofte det som skjer ved kirurgi.

Dersom man eksempelvis ikke får tak i roten eller tannen som skal trekkes kan det være nødvendig med kirurgi, dette er ofte noe som blir nødvendig med visdomstenner.

Andre former for kirurgisk tannbehandling er rotspissamputasjon, kirurgisk behandling av periodontitt eller innsetting av implantater.

Bestill time i dag!

Du når oss på telefon 67 13 71 02 og e-post [email protected].

Hvordan foregår kirurgisk tanntrekking?

Dersom du eksempelvis skal trekke en visdomstann, så skjer det i blant at røttene eller tennene ligger skjevt eller ikke har vokst helt ut. Da kan det være nødvendig med et kirurgisk inngrep hvor man fjerner ben og tannkjøtt rundt tannen for å få ut tannen.

Mange frykter denne typen behandling, men med moderne utstyr vil dette være smertefritt og behandlingen er også kortvarig.

Ofte stilte spørsmål om kirurgi

Får man narkose ved kirurgisk tannbehandling?

Som hovedregel bruker man sjeldent narkose ved kirurgi hos tannlegen da det ikke er nødvendig. Men man kan også tilby narkose til pasienter med tannlegefrykt eller som har sykdommer og tilstander som gjør det nødvendig.

Hvor mye koster en kirurgisk tanntrekking?

Prisen på kirurgisk tanntrekking vil variere avhengig av behov. Sjekk ut vår prisliste for prisoversikter eller ta kontakt for en skreddersydd behandlingsplan.

Hvor lang tid tar kirurgisk tanntrekking?

Det tar ikke lang tid med kirurgisk tanntrekking. Normalt vil behandlingen være overstått på 45 min til 1 time, men dette vil være individuelt avhengig av situasjon.

Har du tannverk, og vet at det er en god stund siden du var til tannlegen sist?

Benytt vårt skjema for timebestilling på vår hjemmeside, eller ring oss på tlf 67 13 71 02 i dag.

Pasienters erfaring med oss

“Tannlegen min snakker meg igjennom hva hun gjør, da føler jeg at jeg er i trygge hender. Hun lytter også til mine ønsker og er imøtekommende med behandlingen hvor dette er mulig.”

“Kjempehyggelige tannlege, rolig og ydmyk. Forklarer godt underveis, og viser høyt kunnskapsnivå. Jeg kommer garantert tilbake”.

“Tannlegen min er trygg, rolig og stødig, forklarer trinn for trinn hva som skjer. Familien vår har brukt henne i mange år og vil fortsette å bruke henne lenge ennå. Anbefales!”

98,25% av pasientene våre er veldig fornøyde med kvaliteten og servicen på klinikken. Når du forlater klinikken, vil du motta en SMS der du kan gi oss ris og ros.
Vi tar imot alle anmeldelser med åpne armer.

KONTAKT OSS I DAG

Bruk skjemaet nedenfor for å kontakte klinikken
Slik kommer du til oss med buss

Buss nr. 240 mot Skui, reisetid 11 min.

Buss nr. 240 mot Sandvika, reisetid 7 min.

Buss 215A mot Sandvika via Vøyenenga, reisetid 8 min.

Buss nr. 200 Oslo via Sandvika. Bytte buss i Sandvika; buss 215A mot Kolsås via Vøyenenga. Total reisetid 37 min.

Fordeler hos oss
  • Her på Vøyenengtunet parkerer du gratis i 3 timer
  • Det er installert Autopay; skiltgjenkjenning ved hjelp av kamera. Kamera fanger opp registreringsnummmer på ditt kjøretøy og parkeringen starter og avslutter når man passerer kameraene.
Kontakt oss

Vøyenenga Tannlegekontor
​Vøyenengtunet 4,
​1339 Vøyenenga

E-post: [email protected]

Tlf: 67 13 71 02