Protese

Protese for deg som ønsker smilet ditt tilbake

En protese er for mange også kjent som gebiss. Det er en erstatning for dine naturlige tenner som av ulike grunner er tapte. En tannprotese er avtakbar og erstatter gjerne en eller flere tenner. Her på Vøyenenga Tannlegekontor tilbyr vi veiledning og behandling rundt tannproteser, og du er derfor alltid velkommen til å ta kontakt for en prat.

Hva er protese og gebiss?

En protese er ofte den mest økonomiske og mest tidseffektive løsningen for å erstatte tapte tenner. Tapte tenner kan forekomme av mange ulike grunner, og for mange kan dette oppleves som pinlig, ubehagelig og skadelig for selvtilliten. Derfor er det bra at det finnes gode alternativer som kan gi deg smilet ditt tilbake.

En protese lages så naturlig som mulig, og er formet som ganen din for at den skal være mest mulig behagelig for deg. Protesen består som oftest av en tannkjøttfarget del som sikrer feste, samt tenner laget av plast eller porselen.

En protese er dessuten avtakbar sånn at man kan ta den av når man sover eller for å komme bedre til ved vedlikehold.

Bestill time i dag!

Du når oss på telefon 67 13 71 02 og e-post [email protected].

Finnes det ulike former for protese?

En protese skilles gjerne i to former; en helprotese eller delprotese. En delprotese har til formål å erstatte en eller noen tenner dersom du fortsatt har naturlige tenner i samme kjeve. En helprotese er derimot en erstatning for hele kjeven din.

Alternativet til en protese er tannimplantat eller tannbro, men dette er dyrere løsninger som derfor ikke alltid er anbefalt.

Ofte stilte spørsmål om protese

Hva er tannprotese?

En protese kalles ofte også gebiss og er en avtakbar erstatning for en, flere eller alle dine tenner.

Hva koster en protese?

En protese er et rimelig alternativ, men prisen vil likevel variere avhengig av hvor mange tenner den skal erstatte.

Hvordan vedlikeholde en protese?

En protese krever jevnlig vedlikehold, både i hverdagen og kontroller hos tannlegen. Snakk med din tannlege om nødvendig vedlikehold.

Har du tannverk, og vet at det er en god stund siden du var til tannlegen sist?

Benytt vårt skjema for timebestilling på vår hjemmeside, eller ring oss på tlf 67 13 71 02 i dag.

Pasienters erfaring med oss

“Tannlegen min snakker meg igjennom hva hun gjør, da føler jeg at jeg er i trygge hender. Hun lytter også til mine ønsker og er imøtekommende med behandlingen hvor dette er mulig.”

“Kjempehyggelige tannlege, rolig og ydmyk. Forklarer godt underveis, og viser høyt kunnskapsnivå. Jeg kommer garantert tilbake”.

“Tannlegen min er trygg, rolig og stødig, forklarer trinn for trinn hva som skjer. Familien vår har brukt henne i mange år og vil fortsette å bruke henne lenge ennå. Anbefales!”

98,25% av pasientene våre er veldig fornøyde med kvaliteten og servicen på klinikken. Når du forlater klinikken, vil du motta en SMS der du kan gi oss ris og ros.
Vi tar imot alle anmeldelser med åpne armer.

KONTAKT OSS I DAG

Bruk skjemaet nedenfor for å kontakte klinikken
Slik kommer du til oss med buss

Buss nr. 240 mot Skui, reisetid 11 min.

Buss nr. 240 mot Sandvika, reisetid 7 min.

Buss 215A mot Sandvika via Vøyenenga, reisetid 8 min.

Buss nr. 200 Oslo via Sandvika. Bytte buss i Sandvika; buss 215A mot Kolsås via Vøyenenga. Total reisetid 37 min.

Fordeler hos oss
  • Her på Vøyenengtunet parkerer du gratis i 3 timer
  • Det er installert Autopay; skiltgjenkjenning ved hjelp av kamera. Kamera fanger opp registreringsnummmer på ditt kjøretøy og parkeringen starter og avslutter når man passerer kameraene.
Kontakt oss

Vøyenenga Tannlegekontor
​Vøyenengtunet 4,
​1339 Vøyenenga

E-post: [email protected]

Tlf: 67 13 71 02