Tannbleking

Tannbleking for et vakkert og hvitt smil

Vurderer du tannbleking? Da bør du rådføre deg med våre profesjonelle tannpleiere. Tannbleking kan gi deg det vakre, hvite smilet du har drømt om, men det er også viktig å gjøre det på en skånsom måte. Ta kontakt for veiledning til profesjonell tannbleking.

Hvordan foregår profesjonell tannbleking?

Kaffe, te, vin og mat kan føre til at tennene ikke holder seg hvite. Det er stadig flere som velger å bleke tennene, og det finnes mange måter å gjøre det på. Den mest skånsomme og anbefalte måten er å gjøre det hos tannlegen.

Tannlegen vil vurdere dine tenner og ta et avtrykk av tennene. Du vil dermed få skinner som er individuelt tilpasset deg, samt blekningsmiddel. Deretter kan du selv utføre behandlingen hjemme.

Bestill time i dag!

Du når oss på telefon 67 13 71 02 og e-post [email protected].

Hvorfor skal jeg gjøre tannbleking profesjonelt?

Tannbleking kan være svært hardt for tennene om det ikke gjøres profesjonelt, og selv om profesjonell tannbleking ofte er litt dyrere kan det ofte bli enda dyrere om man skader tennene.

Alle tenner er forskjellige, og ved å gå til en profesjonell vil du kunne få et behandlingsforløp tilpasset deg.

Kan tannbleking være skadelig?

Dersom tannblekingen ikke er utført på en skånsom måte, kan det føre til langvarige skader på både tenner og tannkjøtt. Bleking kan slite på emaljen, noe som gjør at tennene dine ikke er beskyttet. Du kan derfor oppleve å få problemer med blant annet ising i tennene.

Ofte stilte spørsmål om tannbleking

Hvor mye koster tannbleking?

Sjekk ut vår prisoversikt på nettsiden for å få priser for profesjonell tannbleking.

Er det skadelig med tannbleking?

Vi anbefaler alltid å rådføre deg med tannlegen før du bleker tennene. Emaljen kan skades og tannbleking anbefales ikke dersom du har hull eller andre sykdommer i tenner og munn.

Bør jeg gå til profesjonell tannbleking?

Ikke alle er like mottakelige for tannbleking, og det er heller ikke anbefalt for alt. Derfor er det alltid tryggest å la tannlegen undersøke tennene før du går i gang med tannbleking.

Har du tannverk, og vet at det er en god stund siden du var til tannlegen sist?

Benytt vårt skjema for timebestilling på vår hjemmeside, eller ring oss på tlf 67 13 71 02 i dag.

Pasienters erfaring med oss

“Tannlegen min snakker meg igjennom hva hun gjør, da føler jeg at jeg er i trygge hender. Hun lytter også til mine ønsker og er imøtekommende med behandlingen hvor dette er mulig.”

“Kjempehyggelige tannlege, rolig og ydmyk. Forklarer godt underveis, og viser høyt kunnskapsnivå. Jeg kommer garantert tilbake”.

“Tannlegen min er trygg, rolig og stødig, forklarer trinn for trinn hva som skjer. Familien vår har brukt henne i mange år og vil fortsette å bruke henne lenge ennå. Anbefales!”

98,25% av pasientene våre er veldig fornøyde med kvaliteten og servicen på klinikken. Når du forlater klinikken, vil du motta en SMS der du kan gi oss ris og ros.
Vi tar imot alle anmeldelser med åpne armer.

KONTAKT OSS I DAG

Bruk skjemaet nedenfor for å kontakte klinikken
Slik kommer du til oss med buss

Buss nr. 240 mot Skui, reisetid 11 min.

Buss nr. 240 mot Sandvika, reisetid 7 min.

Buss 215A mot Sandvika via Vøyenenga, reisetid 8 min.

Buss nr. 200 Oslo via Sandvika. Bytte buss i Sandvika; buss 215A mot Kolsås via Vøyenenga. Total reisetid 37 min.

Fordeler hos oss
  • Her på Vøyenengtunet parkerer du gratis i 3 timer
  • Det er installert Autopay; skiltgjenkjenning ved hjelp av kamera. Kamera fanger opp registreringsnummmer på ditt kjøretøy og parkeringen starter og avslutter når man passerer kameraene.
Kontakt oss

Vøyenenga Tannlegekontor
​Vøyenengtunet 4,
​1339 Vøyenenga

E-post: [email protected]

Tlf: 67 13 71 02