Tannverk

Våre beste råd mot tannverk

Tannverk er vondt, smertene presser på og det begynner å overdøve det meste du gjør i løpet av dagen. Man kan bli ganske så frustrert når det skjer. Men hvorfor får man tannverk? Og hva skal man gjøre? Ta kontakt med oss på Vøyenenga Tannlegekontor for å få hjelp til tannverk.

Hva er tannverk?

Tannverk er smerter i tennene. For mange starter det med ising i tennene, før det utvikler seg til murring og en bankende smerte. Over tid kan tannverk spre seg, og føre til hodepine og smerter nedover halsen.

Som regel oppstår tannverk fra karies og hull i tennene. Men det kan også komme av dårlig plass til en visdomstann på vei opp, eller en infeksjon rundt en tannrot.

Bestill time i dag!

Du når oss på telefon 67 13 71 02 og e-post [email protected].

Hva kan jeg selv gjøre mot tannverk?

Tannverk er svært smertefullt og det aller viktigste du kan gjøre er å sørge for god tannhygiene med tannpuss og munnskyll for å få vekk bakterier. Andre råd du selv kan teste er:

  • Løs opp en halv teskje salt i lunkent vann og bruk som munnskyll
  • Bruk tanntråd for å fjerne matrester
  • Ta smertestillende i form av Paracet, og evt. ibux om det ikke hjelper

Når skal jeg gå til tannlegen for tannverk?

Det beste du kan gjøre er å gå til tannlegen dersom tannverk oppstår. Det er spesielt viktig å oppsøke tannlegen dersom smertene ikke gir seg etter én til to dager. Jo raskere du får hjelp, jo bedre er prognosen.

Ofte stilte spørsmål om tannverk

Hva kan jeg gjøre mot tannverk?

Sørg for god tannhygiene, bruk tanntråd og ta smertestillende. Kontakt tannlege om tannverken ikke går over av seg selv.

Må jeg til tannlege når jeg har tannverk?

Dersom smertene ikke går over av seg selv i løpet av 1–2 dager, bør du kontakte tannlegen for å få hjelp med tannverken.

Hvorfor får jeg tannverk?

Tannverk kommer som regel fra hull i tennene, men kan også komme som følge av infeksjon eller problemer med visdomstennene.

Har du tannverk, og vet at det er en god stund siden du var til tannlegen sist?

Benytt vårt skjema for timebestilling på vår hjemmeside, eller ring oss på tlf 67 13 71 02 i dag.

Pasienters erfaring med oss

“Tannlegen min snakker meg igjennom hva hun gjør, da føler jeg at jeg er i trygge hender. Hun lytter også til mine ønsker og er imøtekommende med behandlingen hvor dette er mulig.”

“Kjempehyggelige tannlege, rolig og ydmyk. Forklarer godt underveis, og viser høyt kunnskapsnivå. Jeg kommer garantert tilbake”.

“Tannlegen min er trygg, rolig og stødig, forklarer trinn for trinn hva som skjer. Familien vår har brukt henne i mange år og vil fortsette å bruke henne lenge ennå. Anbefales!”

98,25% av pasientene våre er veldig fornøyde med kvaliteten og servicen på klinikken. Når du forlater klinikken, vil du motta en SMS der du kan gi oss ris og ros.
Vi tar imot alle anmeldelser med åpne armer.

KONTAKT OSS I DAG

Bruk skjemaet nedenfor for å kontakte klinikken
Slik kommer du til oss med buss

Buss nr. 240 mot Skui, reisetid 11 min.

Buss nr. 240 mot Sandvika, reisetid 7 min.

Buss 215A mot Sandvika via Vøyenenga, reisetid 8 min.

Buss nr. 200 Oslo via Sandvika. Bytte buss i Sandvika; buss 215A mot Kolsås via Vøyenenga. Total reisetid 37 min.

Fordeler hos oss
  • Her på Vøyenengtunet parkerer du gratis i 3 timer
  • Det er installert Autopay; skiltgjenkjenning ved hjelp av kamera. Kamera fanger opp registreringsnummmer på ditt kjøretøy og parkeringen starter og avslutter når man passerer kameraene.
Kontakt oss

Vøyenenga Tannlegekontor
​Vøyenengtunet 4,
​1339 Vøyenenga

E-post: [email protected]

Tlf: 67 13 71 02