Undersøkelse

En undersøkelse er en helhetlig sjekk av munnhelsen din. Det gir et godt grunnleggende fundament til den generelle helsen, men behandlingen tar også for seg rens og eventuelt fjerning av plakk som gir deg et flott smil når du går ut av døra. Her hos Vøyenenga Tannlegekontor tilbyr vi undersøkelser, og for oss er det viktig at du føler deg trygg med oss gjennom hele veien.

Hvorfor er det viktig med en undersøkelse

For det første er en undersøkelse en enkel og effektiv måte å forebygge problemer senere. En undersøkelse vil gi deg ekstra innblikk i munnhelsen. Ved en tannundersøkelse vil det normalt utføres en tannsjekk og rens, og noen ganger blir det også tatt røntgenbilder for å gå mer i dybden på tennene og tannkjøttet.

For det andre vil en undersøkelse gi mulighet for å finne eventuelle problemer, også underliggende, og som blir tatt hånd om under undersøkelsen. Om det er noen større problemer får du også hjelp med dette videre.

Årlig undersøkelse

Det anbefales å ta en årlig undersøkelse for å avdekke eventuelle problemer på et tidlig stadium, men også for å forebygge problemer senere.

Dette er en stor investering i din munnhelse og kan spare deg store beløp senere om det skulle utvikle seg tannproblemer.

Tips for å holde tennene rene

For at du skal holde munnhelsen din i god form, anbefaler vi følgende:

  • Puss gjerne tennene dine to ganger daglig
  • Bruk tanntråd for å komme til mellom tennene
  • Bruk munnskyll for å drepe bakterier
  • Børst tungen din fordi den har bakteriebelegg
  • Pass på å ha et godt kosthold med mindre sukker

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en undersøkelse?
En vanlig tannundersøkelse koster kr. 1450,- og er en undersøkelse som inkluderer oppdekking, 2 røntgenbilder og lett rens.

Hva gjør man om man har tannlegeskrekk og vil ta en undersøkelse?
Fortell oss om det, slik at vi er klar over det og kan ta hånd om deg gjennom hele prosessen. I noen tilfeller kan vi bruke lokalbedøvelse for at opplevelsen blir mindre ubehagelig.

Bestill time i dag!

Du når oss på telefon 67 13 71 02 og e-post [email protected].

Pasienters erfaring med oss

“Tannlegen min snakker meg igjennom hva hun gjør, da føler jeg at jeg er i trygge hender. Hun lytter også til mine ønsker og er imøtekommende med behandlingen hvor dette er mulig.”

“Kjempehyggelige tannlege, rolig og ydmyk. Forklarer godt underveis, og viser høyt kunnskapsnivå. Jeg kommer garantert tilbake”.

“Tannlegen min er trygg, rolig og stødig, forklarer trinn for trinn hva som skjer. Familien vår har brukt henne i mange år og vil fortsette å bruke henne lenge ennå. Anbefales!”

98,26% av pasientene våre er veldig fornøyde med kvaliteten og servicen på klinikken. Når du forlater klinikken, vil du motta en SMS der du kan gi oss ris og ros.
Vi tar imot alle anmeldelser med åpne armer.

KONTAKT OSS I DAG

Bruk skjemaet nedenfor for å kontakte klinikken
Slik kommer du til oss med buss

Buss nr. 240 mot Skui, reisetid 11 min.

Buss nr. 240 mot Sandvika, reisetid 7 min.

Buss 215A mot Sandvika via Vøyenenga, reisetid 8 min.

Buss nr. 200 Oslo via Sandvika. Bytte buss i Sandvika; buss 215A mot Kolsås via Vøyenenga. Total reisetid 37 min.

Fordeler hos oss
  • Her på Vøyenengtunet parkerer du gratis i 3 timer
  • Det er installert Autopay; skiltgjenkjenning ved hjelp av kamera. Kamera fanger opp registreringsnummmer på ditt kjøretøy og parkeringen starter og avslutter når man passerer kameraene.
Kontakt oss

Vøyenenga Tannlegekontor
​Vøyenengtunet 4,
​1339 Vøyenenga

E-post: [email protected]

Tlf: 67 13 71 02