Visdomstenner

Visdomstenner – fryktet av mange. Uten grunn?

Visdomstennene våre er hatet av mange, da man hører om problemer som noen personer får. Men det er ikke alltid nødvendig å fjerne de – men så snart man opplever problemer med disse hjørnetennene, så bør man oppsøke tannlege. Ta kontakt med oss for forslag til behandling og for fjerning av visdomstennene.

Hva er visdomstenner

Visdomstennene våre er de helt bakerste tennene i hver kjevehalvdel. Det er som regel de aller siste tennene som vokser ut, og de fleste vil oppleve av de bryter ut i 16-20 års alderen.

Vi kan få opptil fire visdomstenner, men det er absolutt ikke alle som opplever å få visdomstenner. Noen opplever at de aldri får de, hos mange er det kun noen av de som bryter ut mens andre får alle fire.

Bestill time i dag!

Du når oss på telefon 67 13 71 02 og e-post [email protected].

Skal jeg fjerne visdomstennene?

De fleste velger å fjerne visdomstennene sine, men det er ikke alltid nødvendig. Dersom du aldri opplever problemer med visdomstennene er det heller ingen grunn til å fjerne de. Dersom du derimot opplever å få verk, infeksjoner, tannråte, hull eller andre problemer anbefales det å fjerne visdomstennene.

Ofte stilte spørsmål om visdomstenner

Når får man visdomstenner?

Når man får visdomstenner vil være individuelt, men de aller fleste vil oppleve at visdomstennene bryter ut når man er rundt 16 til 20 år.

Får alle sammen alle visdomstenner?

Man kan få opptil fire visdomstenner, men det er ikke alle som får visdomstenner. Noen får alle fire, mens noen kun får noen av de. Noen opplever dessuten at de aldri får visdomstenner.

Når bør jeg trekke visdomstennene?

En god hovedregel er at dersom visdomstennene dine ikke gir deg problemer så er det ingen grunn til å fjerne de. Opplever du derimot infeksjoner, tannråte, hull eller andre problemer anbefales det å fjerne visdomstennene.

Hvor mye koster det å fjerne visdomstenner?

Prisen på fjerning av visdomstenner kan variere. Det rimeligste er dersom du kun skal trekke en visdomstann, men grunnet posisjonen til røttene eller tannen kan det i noen tilfeller være nødvendig med kirurgisk tanntrekking.

Har du tannverk, og vet at det er en god stund siden du var til tannlegen sist?

Benytt vårt skjema for timebestilling på vår hjemmeside, eller ring oss på tlf 67 13 71 02 i dag.

Pasienters erfaring med oss

“Tannlegen min snakker meg igjennom hva hun gjør, da føler jeg at jeg er i trygge hender. Hun lytter også til mine ønsker og er imøtekommende med behandlingen hvor dette er mulig.”

“Kjempehyggelige tannlege, rolig og ydmyk. Forklarer godt underveis, og viser høyt kunnskapsnivå. Jeg kommer garantert tilbake”.

“Tannlegen min er trygg, rolig og stødig, forklarer trinn for trinn hva som skjer. Familien vår har brukt henne i mange år og vil fortsette å bruke henne lenge ennå. Anbefales!”

98,25% av pasientene våre er veldig fornøyde med kvaliteten og servicen på klinikken. Når du forlater klinikken, vil du motta en SMS der du kan gi oss ris og ros.
Vi tar imot alle anmeldelser med åpne armer.

KONTAKT OSS I DAG

Bruk skjemaet nedenfor for å kontakte klinikken
Slik kommer du til oss med buss

Buss nr. 240 mot Skui, reisetid 11 min.

Buss nr. 240 mot Sandvika, reisetid 7 min.

Buss 215A mot Sandvika via Vøyenenga, reisetid 8 min.

Buss nr. 200 Oslo via Sandvika. Bytte buss i Sandvika; buss 215A mot Kolsås via Vøyenenga. Total reisetid 37 min.

Fordeler hos oss
  • Her på Vøyenengtunet parkerer du gratis i 3 timer
  • Det er installert Autopay; skiltgjenkjenning ved hjelp av kamera. Kamera fanger opp registreringsnummmer på ditt kjøretøy og parkeringen starter og avslutter når man passerer kameraene.
Kontakt oss

Vøyenenga Tannlegekontor
​Vøyenengtunet 4,
​1339 Vøyenenga

E-post: [email protected]

Tlf: 67 13 71 02