For deg som er gravid er det viktig å ta godt vare på tannhelsen din

Graviditet forårsaker hormonelle endringer i kroppen din og kan påvirke både tannkjøttet og tennene dine. Under svangerskapet er det mange som opplever i lengre perioder et stort sukkersug, oppkast og sure oppstøt (magesyre). Og over tid kan magesyren tære på emaljen til tennene dine.

Tannpuss minst to ganger om dagen og bruk av tanntråd er viktige rutiner for deg som ønsker en god munnhelse. Etter inntakelse av søtsaker er det lurt å skylle munnen med vann, og ikke børste tennene umiddelbart etter oppkast. Et besøk hos tannlegen vil også bidra til å holde tennene og tannkjøttet ditt sunt under hele graviditeten.

Har du behov for en undersøkelse tar vi ekstra forhåndsregler slik at undersøkelsen er trygg for deg og babyen din. Våre tannleger og tannlegesekretærer er alltid her for deg. Du kan kontakte oss på tel: +47 67 13 71 02

98,25% av pasientene våre er veldig fornøyde med kvaliteten og servicen på klinikken. Når du forlater klinikken, vil du motta en SMS der du kan gi oss ris og ros.
Vi tar imot alle anmeldelser med åpne armer.

KONTAKT OSS I DAG

Bruk skjemaet nedenfor for å kontakte klinikken
Slik kommer du til oss med buss

Buss nr. 240 mot Skui, reisetid 11 min.

Buss nr. 240 mot Sandvika, reisetid 7 min.

Buss 215A mot Sandvika via Vøyenenga, reisetid 8 min.

Buss nr. 200 Oslo via Sandvika. Bytte buss i Sandvika; buss 215A mot Kolsås via Vøyenenga. Total reisetid 37 min.

Fordeler hos oss
  • Her på Vøyenengtunet parkerer du gratis i 3 timer
  • Det er installert Autopay; skiltgjenkjenning ved hjelp av kamera. Kamera fanger opp registreringsnummmer på ditt kjøretøy og parkeringen starter og avslutter når man passerer kameraene.
Kontakt oss

Vøyenenga Tannlegekontor
​Vøyenengtunet 4,
​1339 Vøyenenga

E-post: [email protected]

Tlf: 67 13 71 02