Vi er din lokale tannlege på Vøyenenga

Vår klinikkeier og tannlege Synne, grunnla klinikken alene som nyutdannet tannlege i 1985. I 1987 ble den første assistent-tannlegen og tannhelsesekretæren ansatt, og siden den gang har både klinikken og vårt fantastiske team vokst. I dag er vi 4 tannleger og 3 tannhelsesekretærer, som hver dag hjelper våre pasienter slik at de får sunne tenner og flotte smil.

Med over 35 år på Vøyenenga kan vi stolt si at vi kjenner både pasientene våre og tannsettene deres godt. Vi har et stabilt tannlegeteam, med tilsammen over 80 tannlegeårsverk på Vøyenenga Tannlegekontor! For oss er det viktig at besøket på klinikken blir en god opplevelse, og at behandlingen alltid skjer i pasientens tempo og med utgangspunkt i pasientens behov.

Vi elsker vårt yrke, og har stor lidenskap for vårt arbeid. Derfor er vi glade for å hjelpe familier, naboer og ektefeller med å opprettholde en god tannhelse, slik at tennene deres varer livet ut.

98,26% av pasientene våre er veldig fornøyde med kvaliteten og servicen på klinikken. Når du forlater klinikken, vil du motta en SMS der du kan gi oss ris og ros.
Vi tar imot alle anmeldelser med åpne armer.

KONTAKT OSS I DAG

Bruk skjemaet nedenfor for å kontakte klinikken
Slik kommer du til oss med buss

Buss nr. 240 mot Skui, reisetid 11 min.

Buss nr. 240 mot Sandvika, reisetid 7 min.

Buss 215A mot Sandvika via Vøyenenga, reisetid 8 min.

Buss nr. 200 Oslo via Sandvika. Bytte buss i Sandvika; buss 215A mot Kolsås via Vøyenenga. Total reisetid 37 min.

Fordeler hos oss
  • Her på Vøyenengtunet parkerer du gratis i 3 timer
  • Det er installert Autopay; skiltgjenkjenning ved hjelp av kamera. Kamera fanger opp registreringsnummmer på ditt kjøretøy og parkeringen starter og avslutter når man passerer kameraene.
Kontakt oss

Vøyenenga Tannlegekontor
​Vøyenengtunet 4,
​1339 Vøyenenga

E-post: [email protected]

Tlf: 67 13 71 02