Vi står alltid klare til å ta deg godt imot

Vi vet at det kan være vanskelig å ta telefonen og kontakte sin tannlege, hvis man ikke har fått sett på tennene på lenge.

Det kan både skyldes frykten for dårlige nyheter omkring tennenes sunnhet, dårlig samvittighet eller for å bli irettesatt av tannlegen. Men det skal du ikke være nervøs for! Her på klinikken tar vi nemlig imot deg med åpne armer og er kun glad for at du tør å legge din tannpleie i våre hender.

Uansett hvilke utfordringer du skulle ha med tennene dine er vi klare til å hjelpe deg, om det så er en måned eller flere år siden du sist besøkte en tannlege. Skal vi se på tennene dine? Ring oss på 671 37 102 eller send en mail til [email protected]

98,26% av pasientene våre er veldig fornøyde med kvaliteten og servicen på klinikken. Når du forlater klinikken, vil du motta en SMS der du kan gi oss ris og ros.
Vi tar imot alle anmeldelser med åpne armer.

KONTAKT OSS I DAG

Bruk skjemaet nedenfor for å kontakte klinikken
Slik kommer du til oss med buss

Buss nr. 240 mot Skui, reisetid 11 min.

Buss nr. 240 mot Sandvika, reisetid 7 min.

Buss 215A mot Sandvika via Vøyenenga, reisetid 8 min.

Buss nr. 200 Oslo via Sandvika. Bytte buss i Sandvika; buss 215A mot Kolsås via Vøyenenga. Total reisetid 37 min.

Fordeler hos oss
  • Her på Vøyenengtunet parkerer du gratis i 3 timer
  • Det er installert Autopay; skiltgjenkjenning ved hjelp av kamera. Kamera fanger opp registreringsnummmer på ditt kjøretøy og parkeringen starter og avslutter når man passerer kameraene.
Kontakt oss

Vøyenenga Tannlegekontor
​Vøyenengtunet 4,
​1339 Vøyenenga

E-post: [email protected]

Tlf: 67 13 71 02