Vi på Vøyenenga tannklinikk er opptatt av å tilby våre pasienter de beste tannbehandlingene som er tilgjengelig. En av teknologiene vi er spesielt begeistret for er Airflow-tannrensing. I denne artikkelen vil vi gi deg all den informasjonen du trenger for å forstå hva Airflow-teknologien er, hvordan den fungerer, og hva du kan forvente deg av en Airflow-tannrensing.

Hva er Airflow-tannrensing?

Airflow-tannrensing er en revolusjonerende teknologi som bruker en kombinasjon av luft, vann og et spesielt pulver for å fjerne misfarging og plakk fra tennene. Maskinen sprayer en fin sky av pulver som polerer tennene og fjerner flekker og plakk. Airflow-teknologien er særlig effektiv for å få bort flekker som kan være vanskelige å fjerne med tradisjonelle tannrensingsmetoder.

Hva er fordelene med Airflow-tannrensing?

Airflow-tannrensing har mange fordeler i forhold til tradisjonell tannrensing. Først og fremst er det en raskere og mer behagelig prosedyre enn tradisjonell tannrensing, noe som betyr at pasienter kan få en bedre tannrens på kortere tid. I tillegg er det mindre sannsynlig at tennene blir skadet under en Airflow-tannrensing, og det er mindre risiko for at emaljen slites ned. Airflow-teknologien gir også bedre tilgang til områder mellom tennene, noe som betyr at plakk og matrester kan fjernes mer effektivt.

Alt du trenger å vite om Airflow tannrens

Er Airflow-tannrensing egnet for alle pasienter?

Airflow-tannrensing er en sikker og skånsom prosedyre som passer for de fleste pasienter. Imidlertid er det viktig å merke seg at noen pasienter med sensitivt tannkjøtt eller tannemalje kan føle litt ubehag under prosedyren. Hvis du har spesielle tannhelseproblemer eller er usikker på om Airflow-tannrensing er egnet for deg, kan du snakke med tannlegen din på Vøyenenga tannklinikk for å få mer informasjon eller bestille en undersøkelse, slik at du kan få en helhetlig sjekk av munnhelsen din.

Hva kan du forvente under en Airflow-tannrensing?

Under en Airflow-tannrensing vil du sitte i en tannlegestol mens tannlegen bruker en Airflow-maskin til å spraye pulveret på tennene dine. Prosedyren er smertefri og tar vanligvis ikke mer enn 30 minutter. Etter prosedyren vil du føle deg frisk og ren, og du kan gå tilbake til daglige aktiviteter umiddelbart.

Vi på Vøyenenga Tannklinikk håper denne artikkelen har gitt deg en bedre forståelse av Airflow tannrens og hvorfor det er en god og effektiv måte å fjerne tannstein og misfarging. Vi anbefaler å diskutere med din tannlege om Airflow tannrens er det beste alternativet for deg og dine tannhelsebehov. Med riktig munnhygiene og regelmessige tannlegebesøk kan du hjelpe med å opprettholde sunne og friske tenner. Kontakt oss gjerne for å avtale en konsultasjon eller time for en Airflow tannrens her, og vi vil hjelpe deg med å opprettholde et sunt og strålende smil.

FAQ

Hva er Airflow-tannrensing?

Airflow-tannrensing er en revolusjonerende teknologi som bruker en kombinasjon av luft, vann og et spesielt pulver for å fjerne misfarging og plakk fra tennene.

Hva er fordelene med Airflow-tannrensing?

Airflow-tannrensing har mange fordeler i forhold til tradisjonell tannrensing. Først og fremst er det en raskere og mer behagelig prosedyre enn tradisjonell tannrensing, noe som betyr at pasienter kan få en bedre tannrens på kortere tid.

Hva kan du forvente under en Airflow-tannrensing?

Under en Airflow-tannrensing vil du sitte i en tannlegestol mens tannlegen bruker en Airflow-maskin til å spraye pulveret på tennene dine. Prosedyren er smertefri og tar vanligvis ikke mer enn 30 minutter.