Din Tannlege nær Sandvika – Vøyenenga Tannlegekontor

Hos Vøyenenga Tannlegekontor tilbyr vi moderne og helhetlig tannbehandling for hele familien. Klinikken ligger sentralt på Vøyenengtunet, kun en kort kjøretur eller busstur fra Sandvika, noe som gjør oss til et lett tilgjengelig valg for de som søker tannlege i Sandvika-området.

Vi vet at tannlegebesøk kan være forbundet med nervøsitet, derfor setter vi alltid pasientens behov i sentrum. Vårt mål er å gi deg den beste tannpleieopplevelsen, uansett om det gjelder rutinemessig vedlikehold eller akutt behandling.

Hvorfor velge oss?

Moderne utstyr og teknologi

Hos Vøyenenga Tannlegekontor benytter vi toppmoderne utstyr som digital scanning, noe som fjerner behovet for tradisjonelle avtrykk med avtrykksmasse. Dette gir en mer komfortabel opplevelse for pasienten og sikrer nøyaktige resultater. I tillegg benytter vi panoramarøntgen, som gir oss en helhetlig oversikt over dine tenner og kjever.

Kort vei fra deg – Tannlege Sandvika

Selv om vi ikke er direkte lokalisert i Sandvika, er vi nært nok til å være et praktisk alternativ for alle som bor i området. Med hyppige bussforbindelser fra Sandvika, Skui og Sollihøgda, samt gratis parkering på Vøyenengtunet, gjør vi det enkelt for deg å besøke oss.

Bestill time i dag!

Du når oss på telefon 67 13 71 02 og e-post [email protected].

Våre tjenester

Regelmessige tannundersøkelser er avgjørende for å opprettholde god tannhelse. Hos oss får du en grundig undersøkelse der vi ser etter tegn på karies, tannkjøttsykdommer og andre potensielle tannhelseproblemer. Vi tar oss tid til å forklare resultatene og foreslå behandlinger når det er nødvendig.

Akuttbehandling og tannverk

Tannverk kan oppstå plutselig og kan være svært smertefullt. Vi tilbyr akutt tannlegehjelp for rask lindring, og vi er tilgjengelige for deg når du trenger oss mest. Vårt team sørger for at behandlingen blir utført med minimal smerte ved hjelp av moderne anestesiteknikker.

Tannkroner og broer

Når tennene er skadet eller svekket av tannråte, kan en tannkrone være en utmerket løsning. Kronene vi lager er skreddersydd for å passe perfekt til dine naturlige tenner, og vi kan også tilby brobehandling for å erstatte tapte tenner.

Tannbleking

Ønsker du et lysere smil? Vi tilbyr trygg og effektiv tannbleking, alltid utført av erfarne tannleger som sikrer at behandlingen er tilpasset dine tenner. Tannbleking er en estetisk behandling som kan gi deg et naturlig, hvitt smil.

Tannlege for hele familien

Vi er opptatt av at både store og små skal føle seg trygge hos oss. Vi tilbyr barnevennlige tannlegebesøk der vi skaper en avslappet atmosfære for de yngste pasientene. God tannhelse starter tidlig, og vi gir råd om hvordan man best tar vare på barnas tenner.

Din trygghet er vår prioritet

Vi legger stor vekt på å sørge for at våre pasienter føler seg trygge og ivaretatt under behandlingen. Våre tannleger tar seg tid til å forklare hva som skal gjøres og sørger for at du er godt informert før noen behandling igangsettes.

Hvis du er usikker på hva slags behandling du trenger, eller har spørsmål om din tannhelse, hjelper vi deg gjerne med en grundig vurdering og skreddersyr en behandlingsplan etter dine behov.

Bestill time hos oss

Er du på jakt etter en pålitelig tannlege nær Sandvika, hvor både kompetanse og moderne teknologi står i fokus? Vøyenenga Tannlegekontor er her for å hjelpe deg. Med lang erfaring, topp moderne utstyr og et dedikert tannhelseteam kan vi garantere en trygg og profesjonell behandling hver gang.

Bestill time i dag ved å ringe oss på 67 13 71 02, eller bruk vårt enkle kontaktskjema på nettsiden.

Pasienters erfaring med oss

“Tannlegen min snakker meg igjennom hva hun gjør, da føler jeg at jeg er i trygge hender. Hun lytter også til mine ønsker og er imøtekommende med behandlingen hvor dette er mulig.”

“Kjempehyggelige tannlege, rolig og ydmyk. Forklarer godt underveis, og viser høyt kunnskapsnivå. Jeg kommer garantert tilbake”.

“Tannlegen min er trygg, rolig og stødig, forklarer trinn for trinn hva som skjer. Familien vår har brukt henne i mange år og vil fortsette å bruke henne lenge ennå. Anbefales!”

98,26% av pasientene våre er veldig fornøyde med kvaliteten og servicen på klinikken. Når du forlater klinikken, vil du motta en SMS der du kan gi oss ris og ros.
Vi tar imot alle anmeldelser med åpne armer.

KONTAKT OSS I DAG

Bruk skjemaet nedenfor for å kontakte klinikken
Slik kommer du til oss med buss

Buss nr. 240 mot Skui, reisetid 11 min.

Les mer

Buss nr. 240 mot Sandvika, reisetid 7 min.

Buss 215A mot Sandvika via Vøyenenga, reisetid 8 min.

Buss nr. 200 Oslo via Sandvika. Bytte buss i Sandvika; buss 215A mot Kolsås via Vøyenenga. Total reisetid 37 min.

Fordeler hos oss
  • Her på Vøyenengtunet parkerer du gratis i 3 timer
  • Det er installert Autopay; skiltgjenkjenning ved hjelp av kamera. Kamera fanger opp registreringsnummmer på ditt kjøretøy og parkeringen starter og avslutter når man passerer kameraene.
Kontakt oss

Vøyenenga Tannlegekontor
​Vøyenengtunet 4,
​1339 Vøyenenga

E-post: [email protected]

Tlf: 67 13 71 02