Vøyenenga Tannlegekontor har som mål å tilby tannbehandling av høy kvalitet til alle pasientene våre, og tilbyr et bredt spekter av tannbehandlinger. Vi har alt fra vanlige tannsjekker og tannrens til mer avanserte behandlinger som rotfylling og tannimplantater. Vi er klare til å hjelpe deg med å passe godt på tennene dine. 

Tannsjekk og tannrens

Regelmessige tannsjekker og tannrens er veldig viktig for å sikre en god tannhelse. Våre tannleger undersøker tennene og tannkjøttet for å se etter tegn på tannproblemer som karies eller tannkjøttbetennelse. Vi anbefaler at du kommer til oss for en tannsjekk og tannrens en gang i året. Under en tannsjekk fjerner vi plakk og tannstein fra tennene for å forebygge tannproblemer og opprettholde sunne tenner.

Tannbehandlinger

Vi tilbyr en rekke tannbehandlinger for å møte alle våre pasienters behov. Våre tannleger gir personlig tilpassede behandlingsplaner for å gi deg det beste resultatet.

Hvis du har et hull i en tann, kan tannlegen vår reparere det med en tannfylling. Vi tilbyr tannfyllinger i forskjellige materialer, alt etter hva som er best for deg. Vi tilbyr også rotfyllinger. En rotfylling kan redde en tann som er infisert. Under en rotfylling fjerner tannlegen infeksjonen og fyller tannen med et spesielt materiale.

Tannimplantater er også et godt alternativ for å erstatte manglende tenner. Våre tannleger vil sette inn små skruer i kjevebeinet som blir en del av kjevebeinet. En protese kan festes til tannimplantatene for å erstatte manglende tenner.

Alt fra tannverk til akutt tannbehandling: Hvorfor velge Vøyenenga Tannlegekontor

Hvorfor velge Vøyenenga Tannlegekontor?

Vår erfarne og kunnskapsrike stab av tannleger og tannpleiere tar seg tid til å lytte til dine bekymringer og ønsker og jobber sammen med deg for å finne den beste løsningen for dine tannproblemer.

Vi bruker moderne tannbehandlingsutstyr og teknologi for å sikre at behandlingen vår er så skånsom og effektiv som mulig. Vi forstår at mange mennesker kan være redde for å gå til tannlegen, og legger derfor stor vekt på å gjøre besøket hos oss så trygg som mulig. Kontoret vårt et varmt og innbydende miljø, og vi gjør vårt beste for at du skal føle deg avslappet og komfortabel under behandlingen.

Våre pasienter setter pris på vår personlige tilnærming og høye standarder for kvalitet og omsorg. Vi er stolte av å ha mange fornøyde pasienter med positive opplevelser på Vøyenenga Tannlegekontor.

Ta kontakt i dag! 

Ved Vøyenenga Tannlegekontor ønsker vi å gi pasientene våre et sunt og vakkert smil som vil vare livet ut. Vi tilbyr en rekke tannbehandlinger for å ta hensyn til alle pasienters behov, fra enkle tannsjekker og tannrens til mer avanserte behandlinger som rotfylling og tannimplantater. Vi tilbyr også akutt tannbehandling for pasienter som trenger rask hjelp.

Kontakt oss i dag for å bestille en avtale eller for å få mer informasjon om våre tannbehandlinger og betalingsalternativer. Vi ser frem til å hjelpe deg med å få en sunn og vakker tannhelse! 

FAQ

Hvilke behandlinger tilbyr Vøyenenga tannlegekontor?

Vi tilbyr en rekke tannbehandlinger for å møte alle våre pasienters behov. Våre tannleger gir personlig tilpassede behandlingsplaner for å gi deg det beste resultatet. Hvis du har et hull i en tann, kan tannlegen vår reparere det med en tannfylling. Vi tilbyr tannfyllinger i forskjellige materialer, alt etter hva som er best for deg. Vi tilbyr også Rotfyllinger. En rotfylling kan redde en tann som er infisert. Under en rotfylling fjerner tannlegen infeksjonen og fyller tannen med et spesielt materiale.

Hvilken tannlege skal jeg gå til hvis jeg har tannskrekk?

Vi bruker moderne tannbehandlingsutstyr og teknologi for å sikre at behandlingen vår er så skånsom og effektiv som mulig. Vi forstår at mange mennesker kan være redde for å gå til tannlegen, og legger derfor stor vekt på å gjøre besøket hos oss så trygg som mulig. Kontoret vårt et varmt og innbydende miljø, og vi gjør vårt beste for at du skal føle deg avslappet og komfortabel under behandlingen.

Hvor kan jeg kontakte Vøyenenga tannlegekontor?

Kontakt oss i dag på hjemmesiden for å bestille en avtale eller for å få mer informasjon om våre tannbehandlinger og betalingsalternativer. Vi ser frem til å hjelpe deg med å få en sunn og vakker tannhelse!