Vi tilbyr trygg og effektiv tannbehandling av høy kvalitet

Vi tilbyr trygg og effektiv tannbehandling av høy kvalitet med 3 moderne behandlingsmetoder, som digital scanning, panoramarøntgen og Airflow tannrens.

Ønsker du ny krone eller bro har vi har byttet ut tradisjonell avtrykksteknikk med komfortabelt digitalt avtrykk via vår digitale skanner. Panoramarøntgen gir deg en omfattende oversikt over munnens tilstand av tenner og kjeve. Og er svært praktisk og effektiv for deg som pasient. Med Airflow tannrens kan vi effektivt og skånsomt rengjøre tennene dine. Og resultatet vil gi renere tenner, et hvitere smil og frisk pust.

Ingenting er umulig for oss. Hos oss får du både kvalitet og oppfølging. Ønsker du å vite mer eller har du behov for en undersøkelse? Ring oss på tel: +47 67 13 71 02

98,25% av pasientene våre er veldig fornøyde med kvaliteten og servicen på klinikken. Når du forlater klinikken, vil du motta en SMS der du kan gi oss ris og ros.
Vi tar imot alle anmeldelser med åpne armer.

KONTAKT OSS I DAG

Bruk skjemaet nedenfor for å kontakte klinikken
Slik kommer du til oss med buss

Buss nr. 240 mot Skui, reisetid 11 min.

Buss nr. 240 mot Sandvika, reisetid 7 min.

Buss 215A mot Sandvika via Vøyenenga, reisetid 8 min.

Buss nr. 200 Oslo via Sandvika. Bytte buss i Sandvika; buss 215A mot Kolsås via Vøyenenga. Total reisetid 37 min.

Fordeler hos oss
  • Her på Vøyenengtunet parkerer du gratis i 3 timer
  • Det er installert Autopay; skiltgjenkjenning ved hjelp av kamera. Kamera fanger opp registreringsnummmer på ditt kjøretøy og parkeringen starter og avslutter når man passerer kameraene.
Kontakt oss

Vøyenenga Tannlegekontor
​Vøyenengtunet 4,
​1339 Vøyenenga

E-post: [email protected]

Tlf: 67 13 71 02